Beta Youth Schoonhoven

Verlang jij ook naar een leven dat zin heeft?
Zit dat dan in rijkdom, aanzien, gezondheid? Geloof jij dat er meer is tussen hemel en aarde? Ben jij een fan van Jezus en wil je Hem volgen? Volgde je misschien een Alpha-Youth-cursus of catechese? Lees je wel eens in de Bijbel en/of bid je wel eens? Vind je het leuk om samen met je vrienden/ andere jongeren te chillen en van elkaar te leren?

Kortom ben jij tussen de 16 en 24 jaar en vraag jij je weleens af: ‘Hoe kun je het als Christen eigenlijk volhouden?”  Voel je dan welkom bij de Beta-Youth-cursus die YfC Krimpenerwaard zal verzorgen.

Wat is Beta-Youth?
– We duiken positief en praktisch 9 avonden met elkaar in één van de belangrijkste brieven uit de Bijbel, namelijk de brief van Paulus aan de gemeente in Fillipi. We lezen elke week een gedeelte dat we daarna samen bespreken.
– We kijken naar andere kenmerken van de brief. Waar is hij geschreven, aan wie, met welk doel, hoe was het in die tijd en wat betekent dit nog voor vandaag?
– We hebben het goed met elkaar, de ontmoeting en relatie staan voorop. We lachen met elkaar en chillen even na afloop. We verlangen ernaar om dat wat we leren en waar we van groeien in het dagelijkse leven mogen gaan gebruiken.

Geïnteresseerd? Kom langs op 4 maart! Laat ons even weten dat je mee wilt doen. Neem contact op met Diederik via diederik.vanos@yfc.nl of 06-57408447

Wat?  Beta Youth – een cursus over het christelijk geloof
Wie? Jongeren tussen 16 en 24 jaar
Waar? Upperroom boven de Dorcas winkel in Schoonhoven. Achterwetering 3, ingang aan de zijkant en dan de trap op.
Wanneer? Op maandagavond. De eerste avond is al op 4 maart 2024. Alle data op een rijtje: 4-3, 11-3, 25-3, 8-4, 15-4, 29-4, 7-5, 13-5 en 27-5
Kosten? gratis!
Opgeven of vragen? Neem contact op met Diederik via diederik.vanos@yfc.nl of 06-57408447