(p)ubergeschikt

Het boek (p)ubergeschikt ontvangen?

word dan nu donateur!

Youth for Christ wordt geraakt door de problemen waar jongeren mee worstelen. Wij bieden jongeren daarom een plek waar ze veilig en geliefd zijn. Gedreven door God’s liefde zoeken we hen op. En door wie we zijn, laten we Jezus zien. Zo bieden we hen hoop. Al 75 jaar!

We zetten daarom alles op alles om jongeren juist nu op te zoeken. Maar dat kunnen we niet zonder jouw hulp! Al voor € 3,- per maand ontvang je het boek (P)ubergeschikt én ondersteun je ons werk. Samen kunnen we blijvende impact maken in de levens van jongeren. Doe je mee?

doneer en ontvang het boek
HOE JIJ ALS OUDER ÜBERGESCHIKT BENT OM INVLOED TE HEBBEN OP JE PUBER

over (p)ubergeschikt

(P)ubergeschikt is een handzaam en praktisch boek waarin je leest hoe je als ouders invloed hebt op jouw jongeren. We nemen je mee in onze ervaringen als professionele jongerenwerkers. We nemen je in zes hoofdstukken mee op avontuur om te ontdekken hoeveel invloed jij nú al hebt en hoe je die kunt vergroten. Met praktische do’s en dont’s en ‘reflect’ pagina’s helpen we je snel op weg om je relatie met jouw jongere te verbeteren.

Herken je je in één of meer van de volgende uitspraken?

“Het opvoeden van Tim en Sophie voelt als een ver van mijn bed show’.”
“Het lijkt wel alsof Sanne in een andere wereld leeft. Ik begrijp er niks van!”
“Ik kan maar weinig ‘echt’ contact krijgen met Giovanni.”
“Ik maak me zorgen dat Bram niet meer geïnteresseerd is in het geloof.”
“Hoe kan ik de positieve invloed hebben die ik voor ogen heb?”

Wacht niet langer, word donateur en ontvang het boek cadeau.

de auteurs

Corine Zonnenberg is teamleider Training en Toerusting, theoloog, spreker en hoofdredacteur van Rock Solid en Solid Friends. Al ruim 10 jaar werkt ze met jongeren op straat en daarnaast heeft ze een aantal jaar als jongerenwerker in de kerk gewerkt.

Jonathan Pellegrom is teamleider van Youth for Christ Rotterdam, spreker en auteur. Al ruim 12 jaar werkt hij met straatjongeren in Rotterdam en is hij betrokken bij kerkelijk jeugdwerk, jeugdzorg en pleegzorg.

doneer en ontvang het boek