(kleding)sponsors gezocht

Lieve vrienden, ondernemers in de Krimpenerwaard,

We kijken terug op een mooie zomer waarin wij gedreven door Gods liefde jongeren mochten opzoeken, ze konden helpen groeien en perspectief konden bieden. Het was vrijwel iedere week warm en droog op de avonden dat wij met onze camper als mobiele ontmoetingsplek (MOP) jongeren opzochten en met hen mochten optrekken en relaties opbouwen. We zijn daarbij trots op de mooie zichtbaarheid van onze MOP. Daarnaast waren wij en de vrijwilligers van Youth for Christ Krimpenerwaard zichtbaar en herkenbaar als veilig baken voor de jongeren en als aanspreekpunt voor voorbijgangers dankzij onze T-shirts met logo.

Maar ook aan het mooie weer komt een einde en nu gaan we merkbaar weer een koudere en donkere periode tegemoet en komen de truien en jassen weer tevoorschijn. Wij zouden dolgraag willen dat wij en al onze vrijwilligers ook in de wintermaanden warm, goed zichtbaar en herkenbaar ons werk kunnen doen, want met die herkenbaarheid laten we ook zien waar we voor staan en wie wij voor jongeren willen zijn.

De offerte voor voldoende shirts, hoody’s en jassen om alle vrijwilligers van kleding te voorzien en nog wat reserve over te houden voor nieuwe vrijwilligers bedraagt echter ca. €3500,-. Al met al een enorm bedrag. Via deze weg willen wij bedrijven en ondernemers vragen ons hierin te ondersteunen. Christelijke ondernemers willen we vragen om in gebed eens te vragen of zij geroepen zijn (een deel van) deze kosten voor Youth for Christ Krimpenerwaard te dragen.

Naast deze gerichte vraag voor éénmalige ondersteuning in de aanschaf van winterkleding zijn er nog tal van éénmalige kostenposten, die niet zondermeer in onze begroting passen, waar ondernemers met een groot hart voor jongeren aan zouden kunnen bijdragen.  Denk aan een lounge verwarmer met gasfles die we in de MOP kunnen meenemen voor onder onze partytent buiten op de koude winteravonden of een draagbare en verplaatsbare ledverlichting op statief en accu om de donkere plekken waar we jongeren ontmoeten te kunnen verlichten zodat we toch nog sport en spel kunnen bieden of een beeldscherm met ophangconstructie en playstation met controllers voor in de MOP voor de regenachtige dagen. Wellicht heb je ervaring met het plaatsen en aanpassen van het elektrisch systeem in campers met zonnepanelen, zodat onze MOP zich overal van stroom kan bedienen…. Kortom, er zijn genoeg zaken waarmee jullie ons kunnen helpen. Hulp kan natuurlijk financieel zijn, maar evengoed in praktische zin.

Mocht je willen reageren, mail dan aub met Diederik van Os via diederik.vanos @yfc.nl of bel 06 5740844. Ook als je als ondernemer denkt dat het nu niet de juiste tijd is maar graag in contact wilt blijven om over het jongerenwerk op de hoogte te worden gehouden, horen wij het graag. YFC Krimpenerwaard heeft een ANBI status.

Samen werken we aan een betrokken, verbonden en liefdevol Krimpenerwaard!

Delen mag, graag!

Alvast bedankt